Curs 2018-19
 
 
  Informació general
  Representants
  Junta de delegats
  Viatge fi d'estudis
  Antics alumnes
  Enllaços
  AdministracióAlumnat
  Data:     20-06-08  
     
PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITAT
 
FUTURS UNIVERSITARIS (curs 2008/09)
-Informació d’interés per a la preinscripció-
TERMINI*:del 23 al 27 de juny.
LLIURAMENT:el dia 26 de juny, de 9 a 14 hores a la Secretaria de l'Institut.
DOCUMENTACIÓ:Originals i còpies del DNI i de la targeta de calificacions de les PAU, respectivament, a més de les dues còpies de la sol·licitud validada i signada.
*(Per a Universitats de fora de la Comunitat Valenciana cal confirmar el termini i el procediment. No et confies: algunes s’acaben aquestos dies)
La sol·licitud s'ompli via Internet a l'adreça de Conselleria (et donem l'enllaç més abaix). Tanmateix, també hi trobaràs el formulari en PDF.
El pots imprimir i omplir-lo a mà.

Per als estudis d’Educació Física i Esport, a més de la preinscripció, has d’inscriure’t prèviament a les proves físiques i pagar la taxa corresponent al banc.

Preinscripció telemàtica

En la FASE A participen aquells alumnes que han superat les Proves d'Accés a la Universitat (PAU)en Juny.
Els qui aproven a setembre són alumnes de FASE B. Aquestos trien entre les places vacants de la FASE A.
Per a l'opció telemàtica és MOLT IMPORTANT que, a més d'Internet, disposes d'una impressora connectada al teu PC, per a imprimir les dues còpies de la sol·licitud (una vegada emplenada), així com el Codi d'Identificació Personal (CIP) que apareix a l'inici del procediment. Amb aquest CIP podràs fer les modificacions que necessites abans de VALIDAR la sol·licitud.
La teua adreça de correu i núm. de telèfon móbil serveixen per a rebre una notificació quan hages estat admés a la Universitat corresponent. Per tant, no els deixes en blanc.
És convenient que abans de començar hages decidit en quin ordre vas a demanar les diferents Universitats o estudis (hi ha un màxim de 10) per evitar els problemes habituals de caducitat de la página web (qüestió de seguretat ). Si tardes molt, potser hages de tornar a introduir TOTES les dades novament. En aquest apartat, és molt útil utilizar els menús desplegables d’Universitats (quines titulacions ofereix cadascuna) o bé de carreres/diplomatures (on puc estudiar el que jo vull).

LLIG BÉ TOTES LES INSTRUCCIONS ABANS DE COMENÇAR, i NO VALIDES la teua sol·licitud fins que no n'estigues segur/a d'haver-la omplit correctament.
I recorda que solament es pot presentar UNA SOL·LICITUD per cada Comunitat Autònoma. Si no, automàticament s'anulen TOTES!
Per a qualsevol dubte o si tens dificultats amb la teua connexió a Internet, estem a la teua disposició en l'Institut, de 9 a 14 h.
La Secretària.-
 
 

 

S
Destaquem

ANUNCIS
 
  PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITAT  
 
ACTIVITATS
 
   
 
DOCUMENTS
 
   
 
ARTICLES
 
   
 

 
IES Bernat Guinovart | C/ Joan Fuster, sn| 46680 Algemesí | Tel. i fax: 96 245 78 25- 96 245 78 26 | Contacte
 


© IES Bernat Guinovart  |  Powered by PHP  |   Crèdits