Curs 2018-19
 
 
  Informació general
  Junta directiva
  Actes assemblees
  AdministracióAMPA
  Data:     26-06-15  
     
La junta directiva de l’AMPA informa
 
La junta directiva de l’AMPA informa:
CONSELLERIA ENS CONCEDEIX LA SEGONA UNITAT DE 1r D'ESO

En nom de l’ AMPA de l’IES Bernat Guinovart volem informar que l’administració educativa ha decidit finalment concedir-nos una segona unitat de 1r de l’ESO a canvi de reduir-ne una de 2n. Aquesta era una possibilitat que des de primera hora s’havia plantejat com una possible solució, però que no havia arribat a concretar-se per diferents motius tot i la nostra insistència.

Finalment, en el dia d’ahir vam rebre a les 9.49 hores un correu electrònic de Conselleria indicant que, “el suggeriment de passar una unitat de 2n d’ESO a 1r és possible”. D’aquesta manera l’IES Bernat Guinovart podrà acollir a totes les famílies que han optat per confiar-nos l’educació dels seus fills i filles, i no caldrà baremar cap sol•licitud d’admissió. De fet la segona unitat està ja activada en el programa ÍTACA de Conselleria.

Volem agrair a totes les persones que s’han interessat per aquesta qüestió, i que han fet arribar a l’administració educativa la seua preocupació per la situació que es podia haver generat. També volem agrair a l’administració educativa que haja estat sensible als nostres arguments, així com a l’Inspector nostre que finalment haja donat el vistiplau que ha fet possible aquesta solució. Fem extensible el nostre agraïment al claustre de professors, així com a la FAPA, per haver-nos donat suport en aquestes gestions.

Aquesta bona nova farà, sens dubte, que tot el professorat del centre i el personal d’administració i servei continuem treballant, si cap amb més força i ànim, a favor d’una educació pública i de qualitat, tal i com han vingut fent des de sempre.

Per últim, donem la més cordial benvinguda a la nostra comunitat educativa a tots els pares i mares que han posat en mans d’un bon equip l’educació dels seus fills.


La junta directiva de l’AMPA de l’IES Bernat Guinovart.
Baixeu arxiu
 
 

 

S
Destaquem

ANUNCIS
 
  PREMIOS MEJOR EXPEDIENTE Y MEJOR TRAYECTORIA ACADÉMICA  
 
  EL AMPA LES DA LA BIENVENIDA AL NUEVO CURSO 2015-2016  
 
  URGENT. CONVOCATÒRIA AMPA  
 
  Convocatoria Asamblea General AMPA  
 
  AMPA IES BERNAT GUINOVART  
 
ACTIVITATS
 
  EXTRAESCOLARES EN EL IES:  
 
  ENGLISH SNACK TIME AT THE INSTITUTE!  
 
DOCUMENTS
 
   
 
ARTICLES
 
   
 

 
IES Bernat Guinovart | C/ Joan Fuster, sn| 46680 Algemesí | Tel. i fax: 96 245 78 25- 96 245 78 26 | Contacte
 


© IES Bernat Guinovart  |  Powered by PHP  |   Crèdits