Informàtica

Encontre virtual amb l’escriptor i dramaturg Nando López

Els alumnes de 1r de Batxillerat del nostre centre han tingut un encontre virtual amb l’escriptor i dramaturg Nando López, un encontre organitzat pel departament de Llengua Castellana i Literatura. Per a que coneixeu un poc més a aquesta autor, vos direm que ha sigut professor de Secundària i Batxillerat, i des de fa uns anys es dedica íntegrament a la literatura. Ha estat guanyador del Premi Gran Angular 2020 amb l’obra La versión de Eric i finalista al Premi Nadal 2010 amb  La edad de la ira. A la seua trajectòria narrativa destaquen títols com Hasta nunca, Peter Pan; Cuando todo era fácil; El sonido de los cuerpos o Las vidas que inventamos. A més, ha participat en antologies de relats, ha estrenat obres teatrals dins i fora del territori espanyol, i és també autor d’obres teatrals infantils i versions lliures de textos clàssics. Si ens centrem en la seua faceta d’autor de narrativa juvenil, que és la literatura més pròxima al nostre alumnat, trobem obres com Nadie nos oye, que és l’obra que ha treballat el nostre alumnat. En ella, trobem temes de gran interès com el masclisme, l’homofòbia o l’acòs. D’estes i d’altres qüestions ha pogut xerrar el nostre alumnat amb Nando López, d’una manera molt propera, acostant-se així a un escriptor de renom al panorama literari actual. Moltes gràcies, Nando.