Curs Formació Professional

Per tal de formalitzar la matrícula:

1. Aboneu la taxa administrativa: concepte targeta d’identitat.  L’alumne pot pagar la taxa des de casa amb targeta. Enllaç relacionat amb el pagament de les taxes

Al finalitzar el procés de matrícula rebrà un correu electrònic de confirmació

La realització del pagament amb targeta no implica la presentació de l’autoliquidació. L’alumne ha d’adjuntar el justificant de l’autoliquidació i del pagament (es pot enviar una foto clara dels dos documents).

2. Polsa en el curs corresponent per omplir el formulari i adjuntar els documents:Per tal de pertànyer a l’AMPA del centre, haveu de pagar una quota anual de 35 euros. Al tramitar la sol·licitud cal adjuntar al formulari el justificant de l’ingrés bancari (es pot enviar una foto clara del justificant).

Compte bancari de l’AMPA: ES26-3117-0004-27-2084097126 (Caixa Rural d’Algemesí)

Altra informació per al curs 2020/2021: 

  • Llistat de llibres de text: En el mes de juny posarem en la pàgina web de l’institut el llistat de llibres de text per al proper curs. 
  • Banc de llibres en FPB: En la segona quinzena de juny, posarem en la web de l’institut les instruccions per a tornar els llibres i en setembre posarem els dies per arreplegar-los.
  • Inici de curs: En el mes de setembre posarem en la pàgina web de l’institut el dia i l’hora de l’inici de curs de cada grup.
  • Ajudes a l’estudi: En el mes d’agost es publica en el BOE la convocatòria de beques. La sol·licitud és telemàtica i finalitza a finals de setembre.
  • App Web família: és important que descarregueu al telèfon la nova aplicació de Conselleria, amb la que voreu les notificacions del centre, faltes d’assistència i notes. https://play.google.com/store/apps/details?id=es.gva.itacafamilias